Saturday, 13 July 2013

Haiiiiiii  :D 
Hihi , harap harap semunya sihat sejahtera lah ye di bulan ramadhan yg penuh berkat ni . Amin :) 

okay lets read . harini eza dengan happy nya nak bgtahu yang eza buat kuih raya . eza , kakngah and kakina buat . mama pun . mama ada lah tolong jugak kn . at least sikit pun . yelah masa kami kecik kecik dulu mama yang buat sorang sorang , now kami dah besar giliran kami adik beradik pulak yang buat kuih raya tuuu :) hihi okay seronok memang seronok lah kan , sebab tahun ni rumah mama ni bergelar KAMPUNG . hihi , semua adik beradik berkumpul , InshaAllah if tiada apa halangan lah kan . amin . and tahun ni pulak dua dua kakak eza pregnant . due date bersalin diorang around hari raya , hihi happy sangat nak terima baby . dah nak masuk 9 orang dah anak buah eza tau tau ,hihi . eza anak last . bila lah eza nak kahwin pulak kan . hihihi :)

okay blogger , setakat tu je lah cerita eza . okay happy fasting babe ! 

#Salam sayang dari NurFaezah Roslan#




dah baca ? pe lagi like lah !

Ramadhan tiba lagi ~

hai semua , Assalammualaikum :) 

k entry kali ni pasal ramadhan lah kan . hihi (: selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak ye wahai kaki blogger hihi :) peace .(Y)

Now faezah dah start buat kuih raya tau :) meh order meh hihi . murah murah je , ada diskaun kalau beli banyak . ehecewahhh promote ni huhu (: 

okay lah , enjoy your ramadhan lah tau . puasa jangan takpuasa k ! k bhai bhai you alls :) sayang korang muahhh (:

dah baca ? pe lagi like lah !

Monday, 25 March 2013

Merantau Ke Negeri Orang , KEDAH !

Hi Assalammualaikum.macam biasa , eza harap korang kaki blogger semua sihat sihat okayy :) hehe . and happy selalu di samping orang orang yang tersayang dan disayangi . actually pagi pagi ni eza takboleh tidur , hehe . now eza merantau bawak diri ke negeri orang . jauhhhh naaa. kedah . mai cek mai . haha . 
eza taktahu eza balik melaka bila . rindu kat orang melaka makin lama makin menebal jugak , hehe . ok lahhh , eza takrajin nak taip banyak banyak . hehe . sayang korang semua . sayang kekasih lama eza jugak . si ehem ehem tuuu . tiba tiba teringat kat die . haha macam macam la eza nie kan . ok lah , bhoiiii ! 


#salam sayang dari NURFAEZAH BINTI ROSLAN#

dah baca ? pe lagi like lah !