Saturday, 13 July 2013

Haiiiiiii  :D 
Hihi , harap harap semunya sihat sejahtera lah ye di bulan ramadhan yg penuh berkat ni . Amin :) 

okay lets read . harini eza dengan happy nya nak bgtahu yang eza buat kuih raya . eza , kakngah and kakina buat . mama pun . mama ada lah tolong jugak kn . at least sikit pun . yelah masa kami kecik kecik dulu mama yang buat sorang sorang , now kami dah besar giliran kami adik beradik pulak yang buat kuih raya tuuu :) hihi okay seronok memang seronok lah kan , sebab tahun ni rumah mama ni bergelar KAMPUNG . hihi , semua adik beradik berkumpul , InshaAllah if tiada apa halangan lah kan . amin . and tahun ni pulak dua dua kakak eza pregnant . due date bersalin diorang around hari raya , hihi happy sangat nak terima baby . dah nak masuk 9 orang dah anak buah eza tau tau ,hihi . eza anak last . bila lah eza nak kahwin pulak kan . hihihi :)

okay blogger , setakat tu je lah cerita eza . okay happy fasting babe ! 

#Salam sayang dari NurFaezah Roslan#




dah baca ? pe lagi like lah !

No comments: