Thursday, 30 January 2014

Hello , dah lama tak on blogger and takpost kat sini hahahaha . so bila cuti holidays ni aku decide nak godam semua benda yang aku dah lama tak on . hehehe . so apa lagi gdam puas puas kan kan kan . ahaha . Okay and this is new of me , for this year 2014 . Thanks Allah swt cause gve me a chance to perbetulkan semuanya . Memang manusia semua taksempurna tapi kita semua kena belajar menjadi sempurna sampai bila nak ditindas kan ? use your brain to think that . Okay ni ha aku . Nur Faezah Bt Roslan . 20 years old dah wei . dah tuoooo . aherher :)






 Okay bawah ni pulak gambar aku dengan budak budak sem 1 yg sama baya dengan aku ehehehee :*
dari kiri Suhaila , Sharonina Anni Lee , and Anis Atiqah . harap persahabatan kita kekal lama ye , amin

Haaaa tengok tu macam macam aksi , seronokkkkkkkkkkkkk :)





okay ni lah gambar ramai ramai hahahaha . Cantik sangat sangat :)


okay that alls , bhai bhai later aku story lagi okay ? muah muah 
ASSALAMMUALAIKUM 


dah baca ? pe lagi like lah !

No comments: